Belgia regreta transferul record al lui Nicusor Stanciu


Jurnalistii belgieni se indoiesc de calitatile lui Nicusor Stanciu si spun ca Anderlecht trebuia sa cumpere un alt fotbalist roman.

In opinia celor de la Voetbal Nieuws, Anderlecht ar fi fost mai inspirata daca l-ar fi adus pe Ovidiu Popescu, noul star al FCSB.

“Anderlecht s-a batut din rasputeri pentru a castiga semnatura lui Nicusor Stanciu, fortand un transfer record pentru Belgia. Romanul nu a satisfacut insa asteptarile create, iar multi specialisti spun ca s-a platit prea mult pentru Stanciu.

Dar poate ca cei de la Anderlecht au transferat jucatorul gresit de la Steaua. Ovidiu Popescu se descurca excelent in acest sezon si este urmarit de mai multe echipe de top din Europa”, a scris sursa citata.

Anderlecht a platit 7.8 milioane de euro pentru a-l cumpara pe Stanciu in vara anului trecut.

Mijlocasul a marcat opt goluri si a oferit sase pase decisive in toate competitiile.

foto sport.ro

206 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply