Barcelonala Bucuresti?


Toti microbistii din Romania si in special cei din Bucuresti au fost pusi pe jar in cursul zilei de joi dupa ce unul dintre ei a fotografiat ceea ce parea sa fie autocarul oficial al celor de la FC Barcelona in Bucuresti.

Autocarul inscriptionat cu insemnele clubului catalan a fost fotografiat in zona Piata Victoriei, in apropierea Guvernului.

La o privire mai atenta este se observa insa usor ca este vorba despre unul dintre fostele autocare ale Barcei, in prezent fosta campioana a Europei folosind o versiune mai noua si un alt model de inscriptionare.

Foarte probabil, autocarul surprins in Bucuresti este cel achizitionat in urma cu sapte ani de o companie de transport din Slovacia si care este poate fi inchiriat de doritori.

Autocarul a ramas branduit cu insemnele Barcelonei dupa ce compania respectiva a fost de acord cu respectarea unor conditii stricte pentru a-l putea utiliza.

Asa arata autocarul utilizat in prezent de FC Barcelona:

209 total views, 2 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply