Manchester United Nu Poate Rata Câștigarea Europa League

Manchester United continuă revenirea incredibilă și incearcă să își asigure locul al patrulea în Premier League. Dacă reușesc, vor evolua în playoff-ul pentru Liga Campionilor anul viitor și probabil se vor califica în fază grupelor. Momentan trebuie să câștige un trofeu pentru a justifica investițiile masive făcute înainte de începerea sezonului. Singurul trofeu la îndemână este Europa League, o competiție pe care este de așteptat să o domine în fazele ei finale.

Întrebarea pe care și-o pun mulți este aceea dacă super-starurile de la Manchester United vor fi capabile să joace ca o echipă în fază semifinalelor. Cu cât meciurile devin mai importante și competiția mai dură, cu atât mai importantă devine valoarea individuală a fotbaliștilor. Există semne că jucătorii de top s-au trezit și își doresc victoria în Europa League, dar rezultatele din deplasare continuă să fie dezamăgitoare. 

A doua competiție europeană ca anvergură după Liga Campionilor asigură accesul direct în grupe echipei care o câștiga. Tocmai de aceea este atât de important pentru Manchester United să nu irosească șansa ce i se oferă. Adevărul este că Europa League este un turneu pe care Diavolii Roșii il pot pierde mai degrabă decât il pot câștiga pentru că sunt mari favoriți să se impună. Casele de pariuri listate aici îi creditează cu prima șansa la câștigarea trofeului, iar cotele reflectă încrederea lor în foștii campioni europeni.

Până acum au jucat meciurile retur acasă și și-au permis să trateze cu indiferentă meciurile din deplasare, însă această atitudine nu mai poate continua. Echipele ramase în cursă au experiență la nivel înalt și își doresc enorm să ajungă în Ligă Campionilor. Pentru câteva dintre ele, singurul drum este acela de a câștiga Europa League, pentru că șansele în campionat sunt mici.

492 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply