Simona Halep jignita dur de Radu Banciu


Banciu s-a lansat in stilul lui caracteristic la atacuri asupra persoanelor aflate pe prima pagina a stirilor, in speranta ca asa va apare si el, pe prima pagina alaturi de ele. Din toate “rautatile” spuse de Banciu, raman cu o intrebare foarte pertinenta: “Pentru 7 meciuri să iei 2 milioane de euro”??? Asta e tenisul in ziua de azi – o afacere!

“Simona Halep este detestabilă. Nu am spus că e cea mai slabă, dar nu e de nivelul ăsta. Şi am spus că e detestabilă din mai multe puncte de vedere. De exemplu, că nu ştie să se comporte. Aia (n.r.- Jelena Ostapenko) era mai tânără, mai frumoasă… Ştiţi care e diferenţa dintre Serena şi Simona? 18-0 la titluri de Mare Şlam. Dacă Charlie Hebdo ar fi făcut o caricatură, Halep ar fi stat cu creionul în mână şi i-ar fi numărat erorile lui Ostapenko! Da’ dă dracu şi tu două mingi ca lumea! Pune şi tu două mingi pe linie cum a făcut aia! Foarte bine că s-a întors în ţară cu primul avion. Măcar a învăţat ceva”, a susţinut Radu Banciu.

Radu Banciu i-a jignit dur pe Simona Halep şi pe Rafael Nadal după turneul de la Roland Garros. Banciu a spus că Simona Halep este “detestabilă”, că Nadal e un “nenorocit” şi i-a transmis lui Cristian Tudor Popescu faptul că tenisul “este la fel de detestabil ca fotbalulul”. “Eşti naiv, Cristiane, dacă tu crezi că Simona ta sau Nadal sunt mai de apreciat decât fotbaliştii. Şi tenisul este la fel de detestabil ca fotbalul. Nenorocitul ăla de Nadal, care a luat 10 titluri… V-aţi închinat la toţi dopaţii! Să îl întrebaţi pe Nadal peste 10 ani cum a luat titlurile alea. Să nu îmi spuneţi că Roland Garros, care e un turneu de c…t… Pentru 7 meciuri de c…t să iei 2 milioane de euro înseamnă că tenisul e un sport la fel de fals ca şi fotbalul”, a mai afirmat Banciu.

Simona Halep a pierdut finala feminină de la Roland Garros, fiind învinsă în trei seturi de letona Jelena Ostapenko, în timp ce Rafael Nadal a câştigat în trei seturi finala masculină a turneului. Este al 10-lea trofeu pentru Nadal la Roland Garros, o performanţă unică în istoria tenisului.

162 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply