Simona Halep nu participa la BirminghamSimona Halep se gandeste deja la banii de la Wimbledon, asa ca a decis sa nu participe la turneul de la Birmingham, care are premii in valoare totala mai mica decat ar castiga campioana de la Wimbledon!

Turneul pe iarba de la Birmingham este dotat cu premii in valoare totala de 846.000 de euro si este programat pe toata durata saptamanii viitoare.

Tenismena din Romania a luat aceasta decizie pentru a-si proteja glezna care a tot deranjat-o dupa finala disputata la Roma, noteaza publicatia Ubi Tennis.

“Mai multe surse din Romania si America de Nord ne spun ca Simona nu va participa la acest turneu”, anunta publicatia in cauza.

De altfel, Simona Halep a si anuntat duminica, dupa ce s-a intors de la Roland Garros, ca sunt sanse sa nu se duca la Birmingham, iar pe toata durata acestei saptamani a avut un program lejer.

Reprezentanta noastra se afla in prezent la Sinaia, pentru a se odihni si reincarca fortele in vederea celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, programat in perioada 3-16 iulie.

217 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply