Romanian WAGs: Raluca Hogyes şi Lukasz Szukala

Raluca Hogyes și fotbalistul polonez Lukasz Szukala, de la Osmanlispor, din Turcia, sunt impreuna deja de aproape trei ani!

Raluca Hogyes de la Digi 24 este unsa dintre cele mai sexy prezentatoare de stiri sportive din Romania!

Unica fiica la parinti recunoaste ca a fost un copil rasfatat.

Rasfatata copila era adorata de parinti, dar nici ea nu-i supara. Mergea la scoala, invata bine si manca tot din farfurie. 🙂

Povestea iubirii lor ar putea avea titlul, “Nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste!” Polonezul Lukasz Szukala in momentul in care a ajuns in Bucuresti la echipa de fotbal Steaua, dupa cateva sezoane la Gloria Bistrita, Universitatea Cluj si 2 meciuri la Petrolul Ploiesti, a inceput sa dea iama in frumusetile din show-biz-ul romanesc. Gurile bine sau rele 🙂 din showbiz spun ca Szukala ar fi avut si o relatie sezoniera cu Oana Roman. Apoi si-a incercat farmecele masculine la Iulia Parlea , care insa a preferat barbatii romani mai mici de inaltime, Gabi Torje si inainte Marius Moga.

Despre Raluca Hogyes aceeasi binevoitori spun ca isi targetase si ea barbati celebs, printre care Bursucul Adrian Cristea, coprezentatorul de la Teo-Show!

In final, cei doi s-au gasit si se pare ca relatia lor merge firesc si catre o oficializare cu acte, doar ca polonezul deocamdata are contracte in afara Romaniei. Dupa Steaua, a plecat la Al Ittihad, in Arabia Saudita, iar acum este la turcii de la Osmanlispor.

Curios este ca Szukala nu a jucat si ultima partida a reprezentativei Poloniei, importiva Romaniei. Sa fi pierdut oare nationala cu aceste ultime doua formatii pentru care a jucat? Frumoasa Raluca rezista!

657 total views, 1 views today


All images contained in this blog were found on the internet. If by anyhow any of then is offensive to you, please contact us asking for the removal. If you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please send us an email with ownership proof and we will remove it - camilressu /-/gmail/dot/com

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply